Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

zijn meisjes meer met hun uiterlijk bezig dan jongens?

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
2.5K
Ritsuka
10 jaar geleden
jongens in de puberteit ook wel hoor
Poet
10 jaar geleden
Veel jongens zijn meer bezig met het uiterlijk van meisjes
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
+1 Poet

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Helaas kan ik niet zo gauw een onderzoek vinden op dit gebied.
Ik denk wel, dat procentueel meisjes meer bezig zijn met hun uiterlijk dan jongens, hoewel jongens de laatste jaren meer en meer "smeermiddelen" gebruiken, de kapper vaker bezoeken om zich aparte kapsels laten aanmeten en hun buitenkantje belangrijker vinden dan jongens/mannen voorheen.
Er zijn specifieke "mannenlijnen" te koop in de cosmetica en dat is wel iets van de laatste jaren.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Vrouwen hebben de naam om meer voor de spiegel te staan dan mannen, maar volgens een onderzoek dat door Gilette is uitgevoerd, staan mannen gemiddeld 2 minuten langer per dag voor de spiegel. Tja, het blijft natuurlijk betrekkelijk, he. Ik ken meisjes die bijna niets aan hun uiterlijk doen en jongens die erg ijdel zijn. Over het algemeen zijn meisjes natuurlijk wel meer met make-up en uiterlijke verzorging bezig. Maar mijn puberstiefzoon kan rustig 10 minuten met zijn haar bezig zijn. Ieder haartje moet dan recht zitten. Als hij zich over een paar jaar ook nog moet gaan scheren, houdt hij rustig de badkamer een halfuur bezet. Terwijl ik als, toch behoorlijk verzorgde vrouw, in 20 minuten klaar ben in de badkamer. Het is dus per persoon verschillend.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding