- Alle categorieën
- Computers & Internet
- Elektronica
- Entertainment & Muziek
- Eten & Drinken
- Financiën & Werk
- Huis & Tuin
- Kunst & Cultuur
- Maatschappij
- Persoon & Gezondheid
- Sport, Spel & Recreatie
- Vakantie & Reizen
- Vervoer
- Wetenschap
- GoeieVraag.nl
- Overig
Is www.youdagames.com een goede site om daar iets van te downloaden?
Mijn kind heeft een hele leuk spelletje gespeeld en wil het wel gaan downloaden, maar ik ben bang dat er een virus in komt is het veilig of niet?
4 Antwoorden
Het is niet bekend bij mijn website checker als onbetrouwbaar; De site staat ook goed in rankings qua gebruik (http://www.serverinsiders.com/domain/youdagames-com.html). Het lijkt een heel redelijke website.
Ik denk het eerlijk gezegd wel, ik heb nog nooit iets van die site gedownload, maar op de site’s zoals zylom.nl en gamenext.nl zitten ook geen virussen op de games. Dat kan bij deze site anders zijn, maar ik denk het niet. Als je het niet zeker weet, niet doen.
Toegevoegd na 1 minuut:
En anders kan je het spelletje altijd nog wel ergens anders downloaden, zoals wat ik hierboven zei: zylom.nl of gamenext.nl ;)
Wat ik weet is dat het een veilige, betrouwbare site is. Ik heb ook diverse youda games gedownload en daar nooit problemen mee gehad. Ik lees ook nergens dat het niet in orde zou zijn ofzo, dus mijn ervaringen zijn goed.
Gerelateerde vragen
Stel vragen en deel jouw kennis met anderen. Een unieke kans om snel antwoord op die dringende vraag te krijgen.
- 1. De PlayStation 3 is per ongeluk uitgezet na de firmware update. Is dit schadelijk?
1 antwoord - 2. waar koop ik een r4 ds kaartje eventueel bij onlineshop?
4 antwoorden - 3. hoe kan ik het bloed uitzetten bij mw3 anders mag ik het spel namelijk niet houden van mijn ouders kan iemand mij helpen????
2 antwoorden
-
08:48 calig vraagt:
Komen goudvissen ook voor in de natuur? -
08:48 MarijnSnor vraagt:
Hoeveel Nederlanders raken per jaar werkloos? -
08:47 Evarist61 beantwoordt:
Hoe heet die website waar ik online mensen kan ontmoeten die net zoals ik in…



