- Alle categorieën
- Computers & Internet
- Elektronica
- Entertainment & Muziek
- Eten & Drinken
- Financiën & Werk
- Huis & Tuin
- Kunst & Cultuur
- Maatschappij
- Persoon & Gezondheid
- Sport, Spel & Recreatie
- Vakantie & Reizen
- Vervoer
- Wetenschap
- GoeieVraag.nl
- Overig
Is de site www.kicksmore.com betrouwbaar?
LauXJoker
(448)
Ik zoek deze schoenen, en ik heb ze gevonden op die site. Nu moet deze site wel betrouwbaar zijn. Of weet iemand toevallig een site die deze schoenen ook verkoopt?
Toegevoegd na 9 minuten:
De schoenen zijn Nike Dunk High Women en ik weet welke sites ze verkopen, ik wil alleen weten of iemand een betrouwbare site kent. Ik weet namelijk niet of ik al die sites wel kan vertrouwen!
Trefwoorden
Klik hier om de 2 antwoorden te lezen.
2 Antwoorden
In de bronnen heb ik een paar andere site’s met de zelfde schoenen. Als je op google.nl typd: Winnie the pooh nikes.
Dan komen er heel veel site’s die het verkopen ;)
Toegevoegd na 14 seconden:
Typt bedoel ik
Bronnen:
Gerelateerde vragen
Wat is Goeie Vraag?
Stel vragen en deel jouw kennis met anderen. Een unieke kans om snel antwoord op die dringende vraag te krijgen.
- 1. waar kan je een bavaria jurkje kopen?
6 antwoorden - 2. Bh met doorzichtige achterkant voor onder een jurk met open rug. Waar vind ik die?
2 antwoorden - 3. kan je gaatjes laten bij maken op een riem van stof ?
2 antwoorden
-
03:23 AlphaLimaSierra beantwoordt:
Ik ben autistisch en verliefd op iemand, ik heb schrik, zou ik het hem vertellen?… -
03:18 lovelyguy vraagt:
Ik ben autistisch en verliefd op iemand, ik heb schrik, zou ik het hem vertellen?… -
03:07 jennifertje7 vraagt:
Weet iemand een mooie gitaar met een vlinder of een bloem erop onder 250 euro?…
-
iggy42
45 punten -
freekfluweel
38 punten -
Amadea
32 punten -
Pelle
24 punten -
momopoyolo
20 punten


