Vraag
Stel je vraag:
Geef antwoord
Doe mee en antwoord

Is de site www.goedkoop-merkshoppen.com betrouwbaar?

11 maanden geleden | gesloten | deel via Facebook:
gast64094
gast64094 (7)

Ik kreeg van iemand deze link aangeboden, maar ik vertrouw het niet helemaal. Zijn er mensen die kunnen zien of de site echt is of dat je je bestelling wel krijgt? Ervaringen misschien?

Bedankt!

Trefwoorden
Klik hier om de 4 antwoorden te lezen.

4 Antwoorden

Sorteren op: Waardering· Datum

Heb er geen ervaring mee, maar er vallen me 3 dingen op:

1) Als je twijfels hebt niet doen !
2) waarschijnlijk geen bedrijf, gezien bij contact het VERPLICHT is je bedrijfsgegevens te vermelden (als je een bedrijf bent)
3) Zeer matige Algemene Voorwaarden.

Trek je conclusie ;) Ik zou er geen zaken mee doen, of ze betrouwbaar zijn is een ander verhaal.

11 maanden geleden
0 0  |  0 reacties
Maxxie
Maxxie (26)

Ik ken iemand die heeft daar wat gekocht. Bovendien staan ze ook op Thuisvergelijken.nl dus het lijkt mij betrouwbaar. Als je het niet vertrouwd zal ik maar niet bestellen.

11 maanden geleden
0 0  |  0 reacties
corak
corak (28)

Het is belangrijk om naar een keurmerk te kijken als je iets via internet koopt.Dat geeft toch meer consumentenvertrouwen en je kunt ook een klacht indienen als er iets niet goed gaat.succes

11 maanden geleden
0 0  |  0 reacties
maxis735
maxis735 (2450)

Het komt op mij niet betrouwbaar over. En dan heb je de keuze tussen de gok nemen en misschien geld uitsparen (omdat ze goedkoop zijn, maar dat weet ik niet eens zeker) of dat geld weggooien omdat ze onbetrouwbaar blijken te zijn…..

11 maanden geleden
0 0  |  0 reacties