Vraag
Stel je vraag:
Geef antwoord
Doe mee en antwoord

Is deze site betrouwbaar?

5 maanden geleden | gesloten | deel via Facebook:
xFurion
xFurion (57)

Hey,

Ik ben al een tijdje aan het sparen voor de Galaxy Ace, ik heb deze gevonden bij http://www.belsimpel.nl/Samsung/Samsung-Galaxy-Ace-S5830-White?utm_source=2003&utm_medium=1&cntd=1. Hij is hier 190 euro terwijl hij hier plaatselijk 300 euro kost. Is deze site betrouwbaar=

Klik hier om de 3 antwoorden te lezen.

3 Antwoorden

Sorteren op: Waardering· Datum

Is wel een betrouwbare site, uitgaande van Kieskeurig.nl en Shops Keurmerk

Toegevoegd na 2 minuten:
Ook op Tweakers en Truspilot en nog veel meer sites wordt hij geprezen. Beste telecomwinkel online van 2011.

5 maanden geleden
1 0  |  0 reacties
smoorke
smoorke (199)

Het valt onder Mobiel Werkt BV (zie kvk).
Ziet er echt uit. Ik zou bellen naar de hoofdvestiging om het zeker te weten.

Toegevoegd na 17 uur:
ja kun je even vragen of ze belsimpel kennen en of dat bij hen hoort. Soms kopiëren ze namelijk wat namen en (kvk)nummers. Als je belt weet je het 100% zeker. ‘t Is een kleine moeite en uit ervaring (werkt bij Bank) weet ik dat men vaak genoeg voor t lapje wordt gehouden.

Bronnen:
5 maanden geleden
0 0  |  1 reactie
JDJD
JDJD (596)

Ik heb hier mijn HTC sensation vandaan.

Zeer betrouwbaar.

5 maanden geleden
0 0  |  0 reacties