- Alle categorieën
- Computers & Internet
- Elektronica
- Entertainment & Muziek
- Eten & Drinken
- Financiën & Werk
- Huis & Tuin
- Kunst & Cultuur
- Maatschappij
- Persoon & Gezondheid
- Sport, Spel & Recreatie
- Vakantie & Reizen
- Vervoer
- Wetenschap
- GoeieVraag.nl
- Overig
is dit e-mail adres een virus?
DREAM22
(88)
Iemand op mijn msn voegde mij toe achter de @ stond dit:
@rtlmomtp.tb8.cn.com
Klik hier om het antwoord te lezen.1 Antwoord
De vraagsteller koos dit antwoord als beste:
Nee, dat is geen virus, dsy is een mailadres. Het adres staat in het domein cn.com, een Chinees adres dus.
Ik denk dat het een spammer is en zou deze blokkeren en verwijderen, maar een virus is heel wat anders. Een virus is een stukje programmacode dat kwaad kan op je computersysteem.
Gerelateerde vragen
Wat is Goeie Vraag?
Stel vragen en deel jouw kennis met anderen. Een unieke kans om snel antwoord op die dringende vraag te krijgen.
- 1. welke virusscanner is het allerveiligst?
4 antwoorden - 2. Kan je via een IP adres achterhalen waar iemand woont of wie die persoon is?
3 antwoorden - 3. Camera iPad veilig?
2 antwoorden
-
01:00 eNdEmiOn beantwoordt:
Hoe download ik een filmpje vanaf eo.nl ? -
00:55 absor beantwoordt:
Mijn broer is dementerend, en is onder drogering van Risperdal in een verpleeghuis… -
00:49 Kristal beantwoordt:
Is het gebruikelijk om iets persoonlijks op een rouwkaart te schrijven?
-
DamianHelper
28 punten -
mendelson
17 punten -
funkeydogz
17 punten -
freekfluweel
16 punten -
capthavoc
16 punten

