Vraag
Stel je vraag:
Geef antwoord
Doe mee en antwoord

is http://bestsellershop.com/NL/ betrouwbaar?

1 jaar geleden | gesloten | deel via Facebook:
Thegame
Thegame (802)

Heb daar wat jack & jones kleren gezien die me wel aanspraken voor de prijs..
Alleen wou dan graag weten of die betrouwbaar is…

Alvast bedankt!
Groetjes,

Toegevoegd na 5 minuten:
http://bestsellershop.com/NL/

hebben jullie een klikbare link.. bespaart wat kopieer en plak werk, mochten jullie willen kijken..:)

Trefwoorden
Klik hier om de 3 antwoorden te lezen.

3 Antwoorden

Sorteren op: Waardering· Datum
Tr0gl0dyt3

Ja is betrouwbaar! Via de officiële site van Jack Jones kon je er ook. En mijn bestellingen zijn ook gewoon goed gegaan daar!!

1 jaar geleden | beantwoord via iPhone
0 0  |  1 reactie

Kijk of er een logo staat van thuiswinkel ofzo iets Bruins

1 jaar geleden | beantwoord via iPhone
0 0  |  0 reacties
pplaschek

Het klinkt op zich niet heel onbetrouwbaar, maar kijk dan onderaan de site, daar staan meestal bij legale sites de voorwaarden en andere info, dus als dat er staat is het vast wel goed, o ja, de regering en zo worden steeds strenger op dat gebied, dus het zou als het illegaal was, al van het internet zijn gehaald

1 jaar geleden | beantwoord via iPhone
0 0  |  0 reacties