Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe hang ik een waaier op?

Ik ben afgelopen vakantie naar China geweest en ik wil graag nu 2 waaiers ophangen aan een plankje. Het liefst zonder plakband of lijm. Wie weet hoe ik dat kan doen?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Vakantie
9.7K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (4)

Je zou kunnen denken aan een metalen plaatje op de plank en dan de waaiers met van die sterke neodymium magneten de waaier op het plankje vastzetten.
Het magneetje zal door het dunne laagje papier van de waaier stevig aan het metalen plaatje hechten, het hoeft dus maar een heel klein magneetje te zijn.
Vergelijk het met hoe je een papiertje met een koelkastmagneet aan de koelkastdeur kunt ophangen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Haal bij de bouwmarkt van die spiegelklemmetjes, dan kun je je waaiers daartussen klemmen, de klemmetjes moet je wel vastschroeven.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Met prittbuddies

Prittbudies:Pritt Poster Buddies is een veelzijdige, herbruikbare, makkelijk weer te verwijderen kneedlijm, die in de vorm van kussentjes verpakt is. Het is een ideaal alternatief voor punaises en plakband omdat het geen permanente bevestiging is. Het garandeert een snelle bevestiging van posters, papier, kaarten aan de muur, deur of ramen die ook simpel weer te verwijderen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Het zijn zeker van die grote waaiers.
Je vouwt de waaiers helemaal open. Als het goed is zitten aan de uiteinde van de armen van de waaiers al gaten. Zo niet dan boor je de gaten zelf met een boormachine. Ongeveer 3 cm van de uiteinde af op beide armen. De waaier vouw je helemaal open op de plek waar je deze wilt hebben en markeer met een potlood de gaten op de plank en boor hier ook 2 gaten in. Uiteindelijk hang je de waaier op aan 2 schroeven. Dit is voldoende. Hij blijft open. Ik weet dit omdat we zelf ook een waaier met een arm van 1m op deze manier opgehangen hebben.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding