Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wie weet een mooie, rustige camping in de ardennen die ook in mei open is?

De camping moet dus in de ardennen zijn, het liefst met veel bomen op de camping. Het liefst kampvuur toegestaan.

Het hoeft geen dingen te hebben als een winkeltje of zwembad, het moet juist een kleine rustige camping zijn tussen de bomen met leuke en mooie plaatsjes in de omgeving. En het zou leuk zijn als er in de omgeving iets te doen is, zoals kastelen, paardrijden, watervallen, meren enzovoort.

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Vakantie
1.2K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Ik ben 2 jaar geleden naar de buitensport camping Chasse et Peche geweest. Het is er rustig, er is geen zwembad en volgens mij ook geen winkeltje. Er zijn natuurlijk wel douches en toiletten. Het ligt aan een meertje en als je op de camping staat is er voor elke plek een vuurkorf of bak waar je vuur mag stoken. Je kunt er ook hout kopen voor een niet al te dure prijs.
Verder organiseren ze een aantal buitensporten en kan je er mountainbikes huren.
Ik vond het een erg leuke camping!
Het ligt trouwens in Houffalize in België
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

Camping de la Semois in Luxembourg (BE) is een camping voor natuurliefhebbers aan de rivier de Semois en buiten het hoogseizoen zeker niet druk. De dichtstbijzijnde stad van enige betekenis is Sedan (FR). De camping verhuurt kano's en mountainbikes, er is een manege vlakbij en je mag er een kampvuur stoken. Erg gemoedelijke, gezellige camping in een prachtig natuurgebied.

O ja, het grote klooster van Orval daar in de buurt is absoluut een bezoekje waard. De eigenaars zijn Nederlanders die de camping in een paar jaar tijd behoorlijk opgeknapt en gemoderniseerd hebben. Daardoor is het wat meer een gezinscamping geworden waar natuur- watersport en hengelliefhebbers volledig aan hun trekken kunnen komen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
+! Ik ken die camping! Het is er prachtig :-)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
+ Ziet er inderdaad goed uit. Heel erg bedankt!
Kies voor camping Bertrix
Daar is het echt GEWELDIG!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding