Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

is een macbook handig voor school?

Zo ja welke is dan het handigst
Zo nee welke laptop is dan wel handig . Ik wil wel heel graag een macbook en het geld heb ik er wel voor over.

Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
in: Overig
1.2K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Macbook is duur, maar is zijn geld zeker waard!
ik doe zelf een opleiding binnen de luchtvaart. ik heb geen echte ''ontwerpers'' software nodig, maar heb mijn mac puur gekocht uit voorkeur naar kwaliteit.
ik wil niet zeggen dat de goedkopere merken zoals ASUS, HP, Lenovo etc. slecht zijn. deze zijn zeer zeker niet slecht, maar als ik de snelheid vergelijk met mijn mac en de Windows laptops, blijft de MAC op volle snelheid en gaan de Windows steeds verder achteruit in snelheid.

Voorkeur naar model moet je zelf beslissen. als ik jou was zou ik even een bezoekje doen aan de Apple store en kijk naar de voorkeuren die jij hebt.
Je hebt bijvoorbeeld macs met een 'Retina' beeldscherm, maar deze kosten ook een een aardige cent meer.
(Lees meer...)
8 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
"ik wil niet zeggen dat de goedkopere merken zoals ASUS, HP, Lenovo etc. slecht zijn."
http://tweakers.net/categorie/496/laptops/producten/#filter:q1ZKKkrMS_FMKVayijbVMTUx0DEzM4nVUcovSkktcstMzUlRslIqKMrMKlaCCgYXpCZ7AkV1DXWUChLTU4Mzq1KVrAwNDHRA6pJTfTPzlKwMagE Ik wil niet zeggen dat ASUS, HP en Lenovo goedkoop zijn. Macbook is duur, maar is zijn geld zeker waard!
Mening Windows laptops, blijft de MAC op volle snelheid en gaan de Windows steeds verder achteruit in snelheid. Ik zou graag een test zien met een gelijk geprijsde huidige "Windowslaptop". Hoewel dit een argument uit het verleden is zie ik dit niet meer zo, behalve als je een ontzettende cheap-ass laptop koopt.
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
"Blijft de MAC op volle snelheid en gaan de Windows steeds verder achteruit in snelheid." Rare opmerking, ik zie juist laptops van Asus/HP en andere A merken die beter en veel goedkoper zijn dan Mac.. Het is een feit dat Apple overpriced is.
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
Overigens wil ik ook niet zeggen dat Apple slecht is, je betaald gewoon meer voor dezelfde (of vergelijkbare) hardware bij Apple dan bij de concurrent.
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
@Johan0 Ik denk dat je de opmerking van janprokles niet snapt. Hij bedoelt dat hoewel in beginfase wellicht even snel een Windowslaptop na gebruik steeds langzamer wordt. Dit was vroeger een punt, nu volgens mij niet meer. Ik heb er op desktops iig nooit meer last van.
Een MACbook is prima te gebruiken voor een studie. Het apparaat is wel wat duurder dan een windows laptop maar het is zeker kwaliteit.

Bekijk wel even wat de kosten zijn voor een pakket met Word, Powerpoint en Excel want deze zul je nodig hebben. Verder kun je met een MACbook gewoon precies wat je met een andere laptop kan. Ik ben net afgestudeerd maar ken verschillende studenten die een MACbook gebruiken. Mooi product, wel een flink prijsje.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding