Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe kan ik mijn e-mail adres op Goeie Vraag veranderen?

2 jaar geleden
1K
Amadea
2 jaar geleden
Goeie vraag! Het zou moeten via https://www.startpagina.nl/profiel, maar het lijkt erop dat de button 'Gegevens aanpassen' geblokkeerd is. Heb het behalve met Firefox voor de zekerheid ook met Chrome geprobeerd, maar ook daarmee reageert die button niet.
Pieterke
2 jaar geleden
Met Microsoft Edge lukt het ook niet.
Pieterke
2 jaar geleden
Je kunt contact opnemen met de klantenservice om dit te vragen: https://www.startpagina.nl/klantenservice en klik dan in de middelste kolom op startpagina goeie vraag drukken en vul het formulier in. Je kunt ook direct een bericht aan een moderator sturen maar ik weet niet meer hoe dat gaat.
Pieterke
2 jaar geleden
het woordje drukken moet weg
Thecis
2 jaar geleden
Je email zit gekoppeld aan je profiel. Het is namelijk je inlog. Aanpassen daarvan wil ook zeggen dat je je profiel aanpast.
Toen er bij mij ooit iets mis ging, kon ik mijn email niet zomaar aanpassen of nog een keer gebruiken. Het was immers de directe koppeling aan je profiel en je gehele geschiedenis. Ik denk dus niet dat het mogelijk is.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

GoeieVraag is onderdeel geworden van DPG media. Je hebt nu één account voor alle uitgaven en nieuwsmerken van DPG, zoals NU.nl, het AD, de Volkskrant, Trouw, Libelle, VIVA, AutoWeek, Ouders van NU, Tijdschrift.nl en Startpagina.

Via https://account.nu.nl/ lijk je wel je e-mailadres van je account te kunnen wijzigen.
Bel anders 088 - 550 02 50. Op werkdagen bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur.
(Na inloggen bij Autoweek moet het ook kunnen:
https://www.autoweek.nl/mijnautoweek/dashboard/ ).
(Lees meer...)
Toegevoegd op 12 februari 2022 09:54: tekst
SimonV
2 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding