Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe kan ik een foto toevoegen bij een vraag? Zie uitleg.

Ik probeerde een afbeelding toe te voegen aan een vraag, en kreeg de melding "vraag bewerkt", maar vervolgens zag ik geen foto.

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
181

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Dat kan alleen door een foto te uploaden vanaf je eigen computer. Als je een URL van een andere foto op internet (deeplink) probeert in te voegen, gaat dat niet lukken. Eerst op je eigen computer zetten, en pas DAN komt de foto op GV.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Je kunt foto's van maximaal 4 MB (bij voorkeur in het formaat JPEG of PNG) uploaden via de website (op je PC) door op de blauwe link "+ afbeelding toevoegen" en dan klikken op de knop "Afbeelding uploaden" waarbij je de afbeelding selecteert op je PC.

Als de afbeelding op internet staat, klik je eerst rechts op de afbeelding op de betreffende webpagina en kies je voor "Opslaan als". Je slaat de afbeelding lokaal op je PC op (locatie onthouden) en kan dan de afbeelding bij je vraag doen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Amadea
12 jaar geleden
Zou het niet veel slimmer zijn om die informatie op de HELP-pagina's bij de FAQ's op te nemen? Het gaat zó vaak mis.... Er staat alleen bij hoe je een video kan toevoegen, maar dat is zo eenvoudig dat niemand daar problemen mee heeft. Maar die foto's :-/
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Ja, dat vind ik ook.
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Ik zal het voordragen voor de FAQ lijst.

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding