Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Is er een mogelijkheid om een geschreven antwoord van een verwijderde vraag nog terug te vinden?

Wat ik bedoel: het is mij al meerdere malen overkomen dat ik lekker de tijd heb genomen om een uitgebreid antwoord op een vraag te typen en vervolgens krijg dat de vraag niet geldig is, omdat hij kennelijk al verwijderd is. Waarschijnlijk gaat het dan om een vraag die al eerder gesteld is, dus op zich is er voor de vraagsteller hier wel een antwoord op de site terug te vinden.
Maar, ik heb mijn tijd in mijn stukje gestoken en zou het dan toch leuk vinden om bijvoorbeeld mijn bijdrage via een privébericht nog na te sturen aan de vraagsteller. Helaas, als ik dan naar de vorige pagina ga is mijn volledig geschreven verhaaltje verdwenen en gaat het plan dus niet door.
Wie heeft daar ook last van (gehad) en er een oplossing voor gevonden? Hoe kan ik mijn antwoord toch nog terugvinden ook al is de vraag dus tussen het schrijven door verwijderd?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
244
Rieneke1
12 jaar geleden
dat is op het gv forum wel eens ter sprake gekomen, iets met lazarus?
zonodig zou je het daar kunnen vragen.
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Ik heb het ook enkele malen gehad! Het is heel vervelend om ergens lang aan gewerkt te hebben en dan opeens kwijt te raken.
Kimath
12 jaar geleden
@rieneke: dat klopt, lazarus stelde ik voor. Zie ook mijn antwoord nu, ik was nog aan het typen :)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Klopt ik herinner mij de vraag over trouwen met huwelijkse voorwaarden of niet. Ruim 30 reacties en ook zoveel antwoorden. Allemaal foetsie en niet duidelijk wat en waarom.
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Goede Vraag. Het is natuurlijk vervelend als een vraag wordt verwijderd omdat die niet binnen de richtlijnen past.
Het antwoord op deze vraag is niet alleen handig voor GV. Het komt ook wel eens op andere sites voor dat er een timeout optreedt.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Ik maak zelf gebruik van de Firefox Addon Lazarus Form Recovery.
Dit is een gratis addon voor de browser, die geschreven tekst en ingevulde formulieren voor je onthoud.

Als dat om de 1 of andere reden de getypte tekst weg is, door een server glitch of dat de vraag verwijderd is, dan is met 2 muisklikken alles weer terug.

Rechtermuisknop op het tekstvak, en dan de optie selecteren Recover tekst -> (jouw laatst getypte tekst staat dan bovenaan)

Alle bewaarde dingen staan in een encrypted file, en je kunt zelf instellen dat het bijvoorbeeld na een bepaalde tijd weggegooid word.

Toegevoegd na 59 seconden:
Als het dus voorkomt dat een vraag ineens weg is, ga je dus naar de profielpagina van die persoon en klikt op de knop om een PB te sturen. Met de optie recover tekst kun je dan alles in het bericht plakken.
(Lees meer...)
Kimath
12 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Dat is ideaal inderdaad, ook als de site weer een tijdje steeds hikt en hapert!
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Goed idee, ook als het ingebouwd zou worden in deze website.
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
hajete: het zit niet in de site, je kunt het in je browser integreren als je met Firefox werkt.
Het is echt een aanrader, als ik nu rechtsklik en nog 1 keer klik, kan ik scrollen naar de laatste 20 teksten die ik op formulieren (zoals dit reactieveld) heb ingevuld en het zo met nog 1 klik weer plakken.
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Bedankt! Ik had er nog nooit van gehoord, perfecte uitvinding :)

Andere antwoorden (2)

Dit kan niet. Wat je wel kunt doen is bij het typen van zo'n lang verhaal het aan het einde kopieren. Zo loopt de app van gv nog weleens vast; ik kopieer lange antwoorden altijd, zodat bij een foutmelding ik alleen maar hoef te plakken.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
amigo
12 jaar geleden
dit werkt echt prima, copieren en even in een word pagina opslaan, lukt plaatsen dan niet heb je je tekst nog +
Ben het helemaal met je eens, overkomt me ook regelmatig.
maar heb er wat op gevonden, als je je antwoord plaatst, duurt het even, duurt het langer dan gewoon, dan is het foute boel, dan snel je antwoord even kopiëren voordat alles weg is.
Ook kan je zorgvuldig gemaakte antwoorden, waar je echt je best op gedaan hebt, eerst kopiëren voordat je hem plaatst, dan kan je hem, als de vraag weg is, jouw antwoord per P.B. alsnog aan de vraagsteller sturen.

Doe je dit niet dan kan je je antwoord nergens meer terug vinden en dat is enorm balen!!!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding