Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Dit kan niet. Je kunt een nieuw account aanmaken, maar je gebruikersnaam is je unieke id op de site.

Technisch is het mogelijk, maar de kans dat het geïmplementeerd wordt of dat het op aanvraag wordt gedaan is vrijwel Nihil.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

Bij de meeste sites kan dat niet, dus waarschijnlijk moet je gewoon een nieuw account aanmaken.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Op de meeste fora kan het wel, maar het wordt - gelukkig- niet altijd gedaan en zeker niet zomaar. Je bent namelijk wie je bent, en je naam op een forum veranderen heeft dan wel niet zoveel impact als je naam veranderen 'in real life', maar wel het zelfde effect ; mensen herkennen je niet meer.

Soms, als je nog niet zo bekend bent met fora en je hebt echt een heel ongelukkige username gekozen in je onschuld (op mijn allereerste forum had ik bijvoorbeeld mijn voor én achternaam als username - tot op de dag van vandaag te goochelen !!) kan een verzoekje aan het beheer nog wel eens een kleine wijziging opleveren. In jou geval zouden ze bijvoorbeeld groeneg eventueel kunnen wijzigen in het beter klinkende Groene ofzo.

Er zijn echter ook fora waar mensen met de regelmaat van de klok van username EN avatar veranderen , of die zelfs zelf kunnen wijzigen. Dan is echt het hele overzicht totaal weg. EN eigenlijk geldt dat ook voor het aanmaken van een nieuw account als je de oude naam niet meer wilt ; dan kom je eigenlijk als totaal nieuwe deelnemer binnen. Het moet wel vrij ernstig zijn als je die stap wilt zetten.

Overigens stoor je je vaak zelf meer an een fout gekozen naam dan anderen ; 't Is net als met je echte naam ; misschien vind jij hem stom, maar voor andere mensen is het gewoon....een naam. Denk je verder niet over na.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Ik vind dat je het prima hebt omschreven. Ik kan dat niet beter, dus +1

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding