Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Klopt het dat je je als 'Gast op GV, na vijf vragen moet registreren om nog eens ooit vragen te kunnen stellen? Iemand die er meer vanaf weet?

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
94
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Ik hoop het ; eigenlijk zou het al bij de tweede vraag zo moeten zijn. Iedereen moet een vraag kunnen stellen zonder je meteen te hoeven registreren, maar als je echt serieus mee wilt doen, zul je toch voor een beetje profiel / personality moeten zorgen.
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Daar is niets van te vinden en ook totaal overbodig, voor mij is iedereen welkom.
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Onder help staan de richtlijnen, mijn antwoord = reactie geworden.
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
@Gast ; mijn antwoord is verplaatst naar hier, dus je reactie is verdwenen. Die luidde : "...Dus als 'Gast' kan ik volgens jou niet serieus 'meedoen'? Lijkt me een beetje kort door de bocht. Als ik kijk naar geregistreerde GV'ers als neem een SuzyQ, dan ben ik niet echt onder de indruk van het 'serieus meedoen'. Ook Uw reactie op mijn vraag kan ik toch ook niet echt als een serieus 'antwoord' beschouwen."

Mijn reactie daarop : het kán wel, natuurlijk, maar de praktijk leert -helaas- anders . Je pikt er overigens wel toevallig een hele sterke, goeie GV-ster uit. Van de duizenden geregistreerde gebruikers had je er duizenden kunnen aanwijzen, maar uiteraard niet en actief volwaardig lid. Dat toont maar weer hoe weinig gasten op de hoogte zijn ;-) Serieus betekent overigens hier niet per definitie ernstig, meer 'echt'. Als in serieus meetellen / echt meetellen. En tenslotte : als ze de richtlijnen echt zouden hanteren, zou deze niet door doorsnee gebruikers beantwoordbare vraag strikt genomen ook verwijderd moeten worden. Ook richtlijnen zijn sterk aan interpretatie en de waan van de dag onderhevig, en moet je dus met een klein beetje zout nemen.
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Het mooie van GV is, dat die registratie helemaal niets te maken hoeft te hebben met je werkelijke identiteit. Dus het aanmaken van een account hoeft niets prijs te geven, of iets te kosten. 5 vragen lijkt me prima om te beoordelen of gv iets voor jou is. Een account geeft je veel meer voordelen.
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
het grote voordeel van niet registreren is dat je naamloos blijft. Nu merk ik toch dat er veel mensen plussen en minnen bij bepaalde namen (al dan niet "favoriete" beantwoorders van vragen). Het zou in mijn ogen dus veel objectiever zijn als iedereen anoniem was

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

ik heb voor de zekerheid de richtlijnen nog eens nageplozen.
nergens staat dat je verplicht bent je na vijf vragen te registreren.
ik denk dus dat je er veilig van uit kan gaan, dat dat niet het geval is.
(Lees meer...)
Rieneke1
13 jaar geleden
Ik ben benieuwd hoe je aan die "wetenschap" komt?
Waar heb je dat vandaan dan?
Er staat niets van in de richtlijnen, niet in de helpfiles en die zijn toch echt openbaar?
Nee het klopt niet.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding