Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

http://www.adrianaschuurman.nl/wandel/warmteuitslag/exit-warmte-uitslag.html

# Alle lekkere douchespulletjes van Dove en Nivea etc. even niet meer gebruiken. Zelf ben ik overgestapt Dermolin (te koop bij de C1000, Etos en internet. Zelfs bij de apotheek heb ik gehoord). Na het wandelen gebruik ik ook de bodylotion, ervoor niet. Het spul is hypo-allergeen, anti-allergisch, rustgevend voor probleemhuidjes etc. Geeft ook nog een lekker zacht huidje :-) Ik neem aan dat er ook soortgelijke spullen van andere merken bestaan, zoek vooral je eigen weg.
# Benen gladjes scheren vooraf (blijft er zo min mogelijk modder, stuifmeel en ander stoffig spul aan haken dat irriteren kan). Daar gebruik ik overigens ook Dermolin voor: benen insoppen met dat spul, scheermesje door het sop, dat werk. Geeft me op deze manier geen scheer-irritatie. Erna de lotion.
# HET BELANGRIJKSTE: voor de start van elke wandeling, bovenkant voeten, enkels en onderbenen insmeren met 'zonneblaasjesgel' van de Kruidvat. Zit in een grote, dikke tube van 150 ml, kost een kleine 4 euri. Plakt niet, is ook niet vet. Trekt snel in. Mocht er tijdens de wandeling nog iets de kop opsteken, dan smeer ik tijdens de wandeling gewoon nog een keertje, alleen op die plek. Dat spul is werkelijk briljant!! En ja: bij mij helpt het ook op plekken die 'geen zoncontact hebben'. Als bijvoorbeeld op je voet/enkels, onder je sokken.
Let wel: De blaasjesgel is geen antizonnebrand. Maar van toen ik vroeger nog zonneuitslag had weet ik dat er geen vreemde dingen gebeuren als je ook nog met antizonnebrand in de weer gaat (vooropgesteld dat je geen reactie krijgt van het zonnebrandspul natuurlijk ;-)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Beetje mentholpoeder gebruiken.
Jeukstillend, verkoelend en vochtabsorberend.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding