Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Gaat mijn huid mee met mijn vet?

Ik heb het een beetje gek gevraagd maar ik weet het nu even niet anders te verwoorden. Ik heb nu een beetje een hang buikje en wil er graag van af. Als ik het Zo ver krijg dat t vet weg gaat, is m’n huis dan ook mooi mee gegaan of gaat dat raar blijven hangen zonder vet. En als het niet in 1x mee gaat gaat dat dan na een tijdje? Ben een meisje van 17 jaar.

Verwijderde gebruiker
4 jaar geleden
1.4K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Ja, als je wilt gaat dat goed.
Als jij het vet kwijt wilt én ook geen hangbuikje wilt overhouden zal je wat moeten trainen.
Het allerbeste wat werkt is het zogenaamde trimwieltje. Dat is een wieltje van ca 20 cm met een handvat erdoor. Ga op je knieën zitten, pak de handvatten vast en rol zo ver mogelijk languit naar voor en weer terug. In het begin is dat heel zwaar, maar dat gaat al snel veel makkelijker en na zo'n twee weken ga je het effect al merken. Je zal wel elke dag even moeten trainen tot je elke keer zo'n 20 keer languit rolt en weer terug. Elke dag een kleine 10 minuten.
Als je het voor jezelf nog wat makkelijker wilt maken moet je bij dat trainen ook een beetje opletten met de zoete frisdranken en de vette snacks. Een mooi lijntje krijg je immers niet voor niets.
(Lees meer...)
Toegevoegd op 23 december 2019 21:04: tekst
Verwijderde gebruiker
4 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding