Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

UITVINDING NATUURPRODUKT VAN ZIEKTE VAN ALOPECIA-AREATA.

hallo ik heb en natuurprodukt uitgevonden wat helpt bij deze ziekte ik heb uitgeprobeerd en met succes ik wil met dit produkt verder mar weet niet hoe ken iemand me helpen of een tip geven ? dank u wel

Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
713

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Je hebt het op jezelf geprobeerd, en je kwaal is verminderd. Dat laatste is heel fijn, maar laten we vooral realistisch blijven: veel kwalen verminderen vanzelf. Soms tijdelijk, soms definitief.

Dus: misschien heeft jouw product daadwerkelijk geholpen (laten we het hopen) - maar misschien heb je gewoon geluk gehad, en is het toeval dat je juist jouw product aan het proberen was toen de kwaal verminderde.

Dat zul je dus eerst moeten ontdekken.

Verder zijn ook natuurproducten niet altijd veilig. Sommige producten zijn voor een enkeling schadelijk, sommige producten zijn zwaar giftig. Dat moet je eerst (laten) uitzoeken.

Je hebt geluk dat het een natuurproduct is. Daarvoor gelden veel minder regels dan voor kunstmatige producten. Je hoeft bijvoorbeeld geen centrale registratie te voeren van doseringen en bijwerkingen.

Desalniettemin zul je eerst verder onderzoek moeten doen. Dubbelblind en gerandomiseerd als je wetenschappelijk te werk wilt gaan, maar zoals gezegd is dat voor een natuurproduct niet vereist.

Blijkt het ook bij verdere proeven bij andere mensen te helpen, dan zul je je product moeten laten registreren en/of patenteren. Daarna zul je er bekendheid aan moeten geven. Dat kan via een patiëntenorganisatie en/of via een paar natuurproductenwinkels in de buurt. Als dat goed loopt, kun je met je verkoopcijfers en je patiëntengetuigenissen naar een grotere producent. Met zulk bewijsmateriaal zijn ze veel eerder geïnteresseerd dan wanneer je zomaar op de stoep staat als "de zoveelste aanrechtroerder".
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
hallo bedankt nog voor je antwoord.ik heb nog een vraag aan u aub.maar ik heb het bij 3 mensen uitgeprobeerd en is met succes verlopen.terwijl je erover leest en dat ze zeggen van mijn haren groeien weer terug maar na een tijd vallen ze weer af of komen er nieuwe plekjes weer aan de andere kant .en wat je zei van dat onderzoek dubbelblind dat het niet vereist is bij natuurprodukten.waar kan ik het dan registreren of pantenteren.? in nederland of belgie is dat .want als je natuurprodukt winkel in loop en je zeg je hebt een uitgevonden nemen ze je ook volgens mij niet seruiz.daarom vraag ik aan jou of je me aub kan zeggen waar ik het eerste moet beginnen.ik ben u erg dankbaar voor u informatie

Andere antwoorden (3)

Als jij er zeker van bent dat het werkt dan kun je het op z'n minst laten registreren. Misschien ook wel handig om er patent/octrooi op aan te vragen. Dan kan je het rustig doorontwikkelen...

Of met één van de grotere produenten gaan praten, zoals Dr. Vogel, of VSM, of dat zij je kunnen helpen in de ontwikkeling. Maar dit moet je alleen doen als je het patent/octrooi hebt...
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Of het werkt of niet, moet eerst verder uitgevonden worden. Daarvoor heb je een 'dubbel blind' onderzoek nodig onder een groot aantal proefpersonen.
Het onderzoek moet geleid worden door onafhankelijke deskundigen. Een belangrijk onderdeel daarbij is het onderzoek naar bijwerkingen, ook bij mensen met een aandoening, bij zwangere vrouwen, etc.
Dus zo simpel is het allemaal niet.
(Lees meer...)
AWM
14 jaar geleden
Ik heb zelf deze ziekte gehad, en vele smeerseltjes gekregen van de dermatoloog.
Niks hielp, na een tijdje vergeten te smeren kwamen mijn haren terug.
Ik denk dus dat het toeval is dat jou produkt 'werkt'
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding