Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Weet iemand hoe die chocopasta van de Komart (nu Deka) van vroeger heet? En hoe die nu heet of bestaat die niet meer? Zie omschrijving.

Hij had de smaken puur en melk. De pure versie had een rode deksel en de melk een blauwe. De chocopasta was half vloeibaar, net zoals honing ongeveer. Er stonden beertjes op de zijkant. Het was eind jaren tachtig, begin jaren negentig. Volgens mij was het van het merk van de toenmalige Komart, nu Dekamarkt. Ik wil graag weten of dit nog verkrijgbaar is en waar. Tx

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
6.4K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Pastachoca, beregoed. Tegenwoordig waarschijnlijk bereNgoed.

Bestaat nog steeds - in melk en puur - en in een verpakking die nog sprekend lijkt op die van vroeger, maar zelf vind ik de smaak wel veranderd, en de substantie ook (het is beduidend dikker-of 'verbeterd' en smelt minder snel, natuurlijk).

Voor zover ik weet - ik ga meestal voor een ander merk moet ik toegeven - staat het nog steeds in de meeste grote supermarkten.

Toegevoegd na 57 seconden:
(Tegenwoordig is het trouwens van DuoPenotti zie ik hier).
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Dat was pastachoca. Er is nog steeds een nieuwe variant te krijgen (zie google voor de afbeelding), maar ik weet niet of de smaak overeenkomt met die van vroeger...
http://www.geheugenvannederland.nl/?/nl/items/RA01:30051001550786
http://www.youtube.com/watch?v=u98n_tokNPA
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding