Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

hoe brand ik foto's op de dvd-rw? HELP!!!

ik heb een dvd-rw en gebruik daarvoor de dvd-writer
ik gebruik het progamma picasa om foto's op de dvd-rw te branden maar op de computer doet hij het wel maar in de dvd-speler doet hij het niet dan zeg ie Bad disk :??
iemand enig idee hoe ik dit moet oplossen of heeft iemand een handig progamma voor het branden van foto's?

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
1K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (5)

Als de dvd niet "gefinaliseerd" is, kan dit problemen opleveren op andere DVD spelers dan degene waar die mee gebrand is.

ook kan het zijn dat aan je dvd-speler ligt, is deze wel geschikt voor het afspelen van foto's op een dvd? Of moet er hier gewoon eerst een filmpje van gemaakt worden?
(Lees meer...)
13 jaar geleden
Probeer het eens gewoon via Windows fotobeheer. Ga naar (Mijn) Afbeeldingen en als het goed is zie je bovenaan in de balk 'Branden' staan.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Weet je zeker dat je DVD-speler geschikt is voor DVD-RW's? Sommige spelers kunnen deze niet lezen, wat te maken heeft met de reflectie van zo'n schijf. Dit komt omdat een RW maar zo'n 35-40% terugkaatst (een DVD-R zit op 80%, een normale DVD/CD op 100%), dus je moet wel een gevoelige lens hebben.
Daarnaast kan het zijn dat je last hebt van DVD-RW en DVD+RW wat 2 verschillende formaten zijn, maar misschien geldt dat alleen als je wilt branden met je DVD-speler en dus niet voor het afspelen hiervan.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Ik vind Nero wel een handig programma maar sinds ik een media player heb is t branden ook een beetje overbodig geworden

Toegevoegd na 2 minuten:
Mocht het aan je dvd speler liggen moet je gewoon de goedkoopste dvd speler kopen die er is, tegenwoordig denk ik een euro of 20 die spelen echt alles af zonder
problemen...
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Koop een usb stick, of externe schijf en schuif ze daarheen. Scheelt een hoop brandwerk... Foto's bijven komen en gaan...
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding