Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Maakt een pc een systeemherstelpunt aan als je hem opstart?

ik heb afbeeldingen gekopieerd van een andere pc naar mijn pc(via de thuisgroep). Maar dat doet er niet toe, ik weet niet hoe, maar de locatie van de afbeeldingen is de E schijf (ook de andere afbeeldingen). en als ik een map maak in de E schijf staan ze ook bij de bibliotheek afbeeldingen. (ik krijg het niet weg...). Allemaal heel vervelend maar een systeemherstel kan natuurlijk weer alles oplossen alleen, ik weet niet wanneer de pc een Systeemherstelpunt aanmaakt. Want ik heb pas Office gedownload en Windows 8.1 PRO. En als ik dat kwijt raak...

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
530
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Als je systeemherstel start, dan geeft ie aan welke herstelpunten er zijn en kun je vervolgens de gewenste kiezen.
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Dank je ik zal het proberen
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Nee, bij opstarten wordt standaard geen systeemherstel gemaakt. NB Gezien je "probleem" is de vraag of systeemhertel eigenlijk wel nodig is. Je hebt alleen maar persoonlijke bestanden gekopieerd naar een verkeerde locatie ?
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Ik denk dat er op instellingenniveau iets is misgegaan met de koppeling van die locatie naar de bibliotheek. Dan is een systeemherstel misschien niet zo'n gek idee, doch onverstandig.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Windows maakt herstelpunten wanneer er nieuwe software wordt geïnstalleerd of wanneer dit al te lang geleden is (zodat er zeker om de x aantal dagen toch een herstelpunt zou worden gemaakt).

Maar laat mij benadrukken dat het erg onverstandig is om een systeemherstel uit te voeren in jou situatie. Een systeemherstel bestaat om uit te voeren wanneer je ten einde raad bent, maar kan altijd misgaan.

Hoewel ik denk dat het wel zou werken lijkt het mij verstandiger de foute instellingen manueel op te sporen en te herstellen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Een systeemherstel, mits dit aan staat, wordt gemaakt bij 'grote' veranderingen aan je software. Zoals het installeren van Windows 8.1 PRO.

Je kan gerust naar systeemherstel gaan, daar krijg je eerst te zien op een kalender wanneer jouw laatste systeem backup is gemaakt.

Mocht je meer vragen hebben, dan hoor ik het wel! Succes :)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding