Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe kan het dat mijn laptop alleen nog maar zwart beeld geeft?

M'n laptop doet nog alles, zelfs inloggen, maar daarna geeft ie alleen zwart beeld met mn pijltje in beeld. Ik ben totaal geen computerexpert, maar heb al verschillende dingen geprobeerd. De veilige modus doet het wel nog, maar daar doet niet alles het op. Kan iemand mij helpen? Zonder 'm te moeten opsturen?

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
739

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Het backlight van je scherm werkt blijkbaar wel bij inloggen en in veilige modus. Dan hoeft het scherm op zicht niet defect te zijn. Het kan zijn dat het bijvoorbeeld door een windows update is veroorzaakt.
Je kunt via veilige modus en systeemherstel je pc proberen te herstellen naar een eerdere datum waarop alles nog wel werkte.

Een andere mogelijkheid is controleren of al je drivers en dan met name de videodrivers wel up to date zijn. DriverBooster kan alle stuurprogramma’s op je computer updaten. Zo heb je altijd de nieuwste drivers geïnstalleerd op je PC. Het programma maakt een herstelpunt voor elke nieuwe driver-installatie.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Dus nu proberen met dat programma alles te fixen? Installeren, uitvoeren en dan opnieuw opstarten?
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Systeemherstel of updaten van drivers kan je proberen. Actuele drivers zorgen voor het beter functioneren van de hardware van je PC. Opsturen voor reparatie kan altijd nog, deze twee mogelijkheden kun je in ieder geval eerst uitproberen.

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding