Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Kan je handcrème ook als gezichtscrème gebruiken?

Gisteren kreeg ik een grote tube handcrème cadeau vanwege een promotie van die crème. Leuk, maar ik gebruik nooit handcrème. Kan ik het ook voor mijn gezicht gebruiken?

Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
24K
Ivana
8 jaar geleden
of die creme alle ingrediënten bevat die voor jouw huid nodig zijn is de vraag, maar kwaad kan het absoluut niet. Lekker smeren dus en nog gratis ook. :)

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Kwaad kan het niet, de meeste handcremes zijn niet veel anders dan de cremes voor het gezicht. Pas wel op rond je ogen, als het in je ogen komt kan dat de ogen irriteren, maar dat doet een dagcreme ook.
Vind je het product te vet voor je gezicht, gebruik het dan op schrale plekken, waar dan ook op je lichaam. Een handcreme is trouwens ook lekker op je voeten. Een veelzijdig product dus.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
Rieneke1
8 jaar geleden
ook lekker op de ellebogen!
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
Ja, zeker.Een dagcreme is een heerlijk product om in huis te hebben. Alleen niet geschikt om onder een make-up te gebruiken.

Andere antwoorden (1)

Handcrème is agressiever dan gezichtscrème. Dit kan voor irritaties in het gezicht zorgen. Ook is handcrème vaak een stuk vetter wat dan onzuiverheden kan veroorzaken.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding