Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

waar en hoeveel eau de toilette moet je opdoen?

Ik heb voor mijn verjaardag eau de toilette gekregen en zou deze graag willen gebruiken.
ik heb dit nog nooit gebruikt en spoot vroeger altijd axe deodorant onder mijn oxels.
moet ik nu stoppen met het gebruiken van deo en alleen maar eau de toilette opdoen? hoeveel spuitjes moet ik doen en waar zijn de plekken dat je moet spuiten?

(sorry als het heel dom klinkt maar ik heb het nog nooit gebruikt en eens moet de eerste keer zijn)

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
8.8K
Ritsuka
10 jaar geleden
blijf aub gewoon deo gebruiken, parfum is geen vervanging. En doe niet te veel op, dan stink je een uur in de wind

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Je kunt nog steeds gewoon deo gebruiken als je dat nodig hebt (sommige mensen hebben het niet nodig omdat ze bijna niet zweten). Als je bang bent dat de geuren niet lekker bij elkaar ruiken kan je een neutrale deo op doen, zonder geur.

Eau de Toilette doe je op de plekken waar de bloedvaten dicht onder de huid zitten. Daardoor ruik je het het beste. Dat is bijvoorbeeld in je hals, op je polsen, in je elleboogholtes... Knieholtes vallen er ook onder, maar het is natuurlijk onzin om daar te gaan spuiten.

Als je het overdag doet zou ik alleen een beetje in je hals of op je polsen spuiten. Mocht je uitgaan een beetje op beide.
Gebruik niet teveel, dat is erg naar voor je omgeving. Een keer spuiten per plek op je huid is meestal genoeg, maar dat ligt een beetje aan het geurtje. Als het een zwakke geur is zou je twee keer kunnen spuiten of later op de dag nog wat op kunnen doen. Let er wel op dat jij de geur op een gegeven moment niet meer ruikt omdat je er aan gewend raakt, maar anderen ruiken het nog wel als jij langs loopt.

Je mag het nooit uitwrijven, gewoon laten opdrogen op de huid!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding