Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waar koop ik nog een (actuelere) Triviant / Trivial Pursuit Genuseditie?

Wij spelen graag Triviant, maar zijn toe aan een nieuwe versie of aanvulset. Onze versie komt namelijk uit begin jaren 90.

Leuk, die vragen over Willem Duys en Mies Bouwman. Grappig, die wielrenners die ooit in de jaren 80 ergens om bekend stonden. We gaan het spel ook zeker bewaren voor zijn curiositeitswaarde. Maar het begint een beetje te gek te worden. Zo af en toe een vraag waar je de laatste twee decennia voor meegemaakt moet hebben, zou toch wel leuk zijn.

Ik dacht bij iedere willekeurige speelgoedwinkel wel binnen te kunnen stappen om een nieuw spel of setje kaarten te scoren, maar dat valt vies tegen. Familie-editie, Disney-editie, er is van alles, maar niet de gewone Genus-editie.

Er zijn sinds het begin van de jaren 90 toch nog wel eens nieuwe versies uitgekomen? Alles van na 2000 zou in aanmerking komen. Waar zou ik dat kunnen krijgen, op internet of in de omgeving Utrecht?

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
14.4K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Het was even zoeken, maar het blijkt nog in voorraad te zijn bij E-Kidsplaza: http://www.e-kidsplaza.nl/index.php?act=viewProd&productId=558

En hier staat behalve de Trivial Pursuit-Genus Editie ook 2e en 3e Genus Edities, maar misschien zoek je die niet: http://www.shopwiki.nl/Parker-Trivial-Pursuit-Tweede-Genus-Editie
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding