Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Glimmen je ogen meer als je contact lenzen hebt?

Hallo,

All een tijdje heeft een maatje van mij geen bril meer maar contact lenzen, zijn ogen zijn dus zeg maar glimmender.. Ik weet niet of dit bij alle lenzen zo is. Ik heb pas een oogtest gedaan en ik ga dus ook voor de lenzen. Toch zou ik willen weten of dat normaal is.

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
686

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (3)

Het maakt uit of het harde of zuurstofdoorlatende lenzen zijn. De harde lenzen zijn kleiner en die zie je wat duidelijker glimmen op iemands oog. De zuurstofdoorlatende lenzen zijn groter en die zie je minder goed zitten.
(Lees meer...)
Amadea
13 jaar geleden
Cryofiel
13 jaar geleden
Correct.
klopt! sinds ik contactlenzen draag glimmen mijn ogen ook meer dan voorheen. Waarschijnlijk omdat je ogen meer traanvocht produceren
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
meestal zijn contactlenzen iets dan je onopgemerkt draagt, echter sommige mensen krijgen meer vocht naar de ogen omdat de hersenen denken dat ze iets uit het oog moeten tranen, vaak is dat een kwestie van gewenning, en gaat het over.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding