Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waar kun je kleding zoeken en bestellen op je lichaamstype, zoal peervorm?

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
in: Mode
1.1K
Reddie
9 jaar geleden
strakkepakken.nl

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Dat zou inderdaad wel makkelijk zijn! Ik ben de site nog niet tegen gekomen, maar ken het probleem. Heb zelf last van brede heupen, dikke kont en benen...echte peer en dat is best lastig. Zeker als je gewoon je eigen stijl wilt dragen en niet dat waarvan je denkt, 'dan dit maar want ik kan niets beters vinden'.

Het enige advies dat ik je kan geven is: verdiep je in de kledingadviezen die her en der te vinden zijn. Zie bron. Neem het serieus, maar vergeet vooral niet dat je kleding ook moet uitstralen wie jij bent. En kijk reeel naar je spiegelbeeld. Kijk naar het totaalplaatje van jezelf en let niet alleen op die kont, want als je dat doet dan wordt die in je hoofd alleen maar meer uitvergroot (zegt zij die eerst precies hetzelfde deed. Maar dan met nadruk op 'deed' :)).

Probeer ook eens iets wat je uit je 'comfort-zone' haalt. Ik droeg eerst alleen maar zwarte/donkere kleding. Eens wat anders aangetrokken en blij verrast hoe 'goed' het me eigenlijk stond. Dus die trend doorgezet. Ik moest vooral wat zelfverzekerder worden. Mss dat dat voor jou ook geldt.
(Lees meer...)
9 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding