Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waar kan ik Converse met eigen ontwerp kopen?

Ik wil graag Converse schoenen kopen met een eigen gemaakte design, is er een adres of website in Nederland die deze droom kan verwezenlijken?

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
in: Mode
1.2K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Ik zag laatst op Shownieuws dat je bij unickz, een bedrijf in Nederland, je Converse All Star kan ontwerpen. Zij hebben een eigen hand made customized collectie, en je kan op een applicatie op de webshop je eigen All Star ontwerpen. Upload je eigen foto of ontwerp of bedrijfslogo en design zo je eigen Converse. Ik zag ook dat hun hand made customizen met studs. En dat er heel veel BN'ers en DJ's op lopen. Volgens mij heeft unickz alleen een online shop maar dat moet je zelf even uitvogelen. Ik vind unickz echt een top concept en heb gelijk een paar besteld. Succes :-)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Er is nog een manier waarop het kan, via deze site:
http://www.winkelindeusa.nl/c-337248/converse-ontwerp-uw-eigen-allstars/
Die stuurt je door naar de site van Converse. Maar het staat er allemaal uitgelegd.

winkelindeusa is een website gestart door een Nederlander die al 20 jaar in Amerika woont, hij heeft ook een facebook pagina. Het lijkt me een betrouwbare site, al kan ik niet uitleggen waardoor ik dit gevoel heb.
(Lees meer...)
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding