Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (5)

Wegwerp scheermesjes gaan kort mee maar 1x lijkt me wel heel kort over het algemeen gaan ze toch wel 3x mee.
Uit mijn ervaring ermee dan.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
0x zodra ze uit de verpakking komen zetten ze zich al vast in je gezichtshaar om vervolgens niet meer los te laten zodat je een goed handvat hebt om de huid van je gezicht te trekken. Vreselijke dingen. Mijn tip wacht op aanbiedingen voor een duurder mes met opzetstukjes daar krijg je meestal al 3 mesjes bij en koop daarna nieuwe mesjes bij de action of op de markt valt wel mee hoe duur ze daar zijn. Je kunt ze vast ook op internet bestellen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
HeerVoldemort
11 jaar geleden
+ Zelfde ervaring met dames mesjes voor de benen. En mijn vriend zegt, dat hij met wegwerp mesjes voor het gevoel happen vel uit zijn gezicht trekt. Voor alsnog heeft hij de beste scheer ervaring met de dure mach3 mesjes. En ik zie het verschil als hij zich daar mee scheert, of met andere. Dan heeft hij bijna geen wondjes.
De goedkope mesjes bevallen mij niet goed. Na een paar keer scheren voelt alles schraal aan. Ik gebruik het eerste mesje uit de verpakking vijf keer, daarna gooi ik het hele pak weg...

De dure mesjes (wilkinson, gilette) gaan al snel een week of drie mee dus zijn voor mij in elk geval voordeliger en prettiger.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Je moet ze niet te lang gebruiken anders worden ze bot.en dan merk je zelf dat je er niet mee kan scheren.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Als jouw bijnaam op je gezichtsbeharing slaat dan kan ik me voorstellen dat ze maar 1x mee gaan. Toen ik nog XibelDonshaar was kon ik me rustig 10-20 keer scheren met een wegwerp mesje.

Tegenwoordig begint de 3e x keer bij mij vervelend te worden, dan merk ik het en dan gaat hij weg (ik heb overigens geen volle baard).
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding