Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waarom hebben mensen sex met een goede vriend of vriendin?

en waarom kunnen sommige dat vergeten en gaat bij andere de vriendschap over, om vervolgens elkaar nooit meer te zien? Ze zijn toch over gegaan op sex dus toch een keuze.?

Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
21.2K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (5)

Omdat twee vrienden het samen graag willen en it takes two to tango... Daarom doen ze dat, waarom mogen ze dat niet? Soms gaat vriendschap over tot samen seks en soms niet, dat groeit en ontstaat of ontstaat niet, je weet het nooit hoe iets kan lopen... Gelukkig maar dat niets vaststaat...

Ik zou de vraag veel vreemder hebben gevonden als je zou vragen: Waarom hebben mensen seks met een vreemde, waar ze verder niets mee hebben?... Dat zou ik vreemd vinden... Maar als je toch al goede vrienden bent, dan is het stapje toch maar heel klein... Vrienden vinden het fijn om samen te komen, dan is de stap om samen in bed te duiken niet zo heel groot...

Ze hebben seks omdat ze dat alle twee willen...
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
maar dan draait het dus eigenlijk alleen maar om de sex?
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Ja, precies. Sex is niet alleen weggelegd voor verliefde stelletjes en getrouwde koppels. Als 2 personen daar zin in hebben en ze hebben daar allebei geen problemen mee, dan is dat heel normaal +1
Waarom ze het doen: omdat seks fijn, lekker en intiem is.

Waarom sommigen het vergeten: omdat niet iedereen even zwaar tilt aan seks.

Waarom bij sommigen de vriendschap overgaat: omdat sommigen wel zwaar tillen aan seks en niet in staat zijn seks en vriendschap met elkaar te combineren.

Dan zijn er nog twee andere categorieën: degenen die seks hebben met een goede vriend of vriendin waarna de vriendschap verandert in een relatie. En degenen die seks met vriendschap kunnen combineren, dus noch de seks 'vergeten', noch een relatie starten, noch de vriendschap beëindigen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
somige mensen kunnen gewoon sex met elkaar hebben zonder echt verliefd op elkaar te zijn. somige mensen zijn daar heel makkelijk in.
alleen sex en verder niks.
maar voor andere mensen speelt er meer gevoel in en dan worden ze verliefd en ja dan heb je een probleem als de ander dat niet is.
(Lees meer...)
14 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Bij diegene die er een gevoel voor nodig hebben, heb je het over de liefde bedrijven. Heb je er geen gevoel voor nodig en zoek je alleen het genot, dan heb je lekker sex.
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Ja het is dus de keuze die jij prettig vind. Soms gaan mensen toch over op sex en hebben ze er daarna spijt van? Dan vraag ik mij weleens af je heb hier toch wel over nagedacht?
rebecca
14 jaar geleden
tja het kan zijn dat iemand spijt krijgt. of toch gevoelens erbij krijgt
Bij vrouwen: zij voelen wat voor de andere persoon, liefde, geborgenheid.

Bij mannen: zij voelen ook wat voor de andere persoon, maar gaan sneller over tot seks omdat ze zich makkelijker door hun gevoel laten lijden.

Seks buitenom een relatie; ik denk dat in beide gevallen sprake is van 'je verstand op nul zetten,en gaan'. Want als je het erna vergeten bent..is er dan sprake geweest van liefde??
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Ze hebben sex omdat ze geil waren en eraan toegaven.

Waarom sommige dat vergeten is wellicht omdat ze het niet belangrijk vonden.

En waarom de vrienschap overgaat is vanwege diverse redenen, waarvoor dat in bed duiken niet eens hoeft mee te spelen als reden. Als het wel mee speelt kunnen gevoelens als schaamte, geen relatie willen, bang zijn dat de ander meer wil of zelfs afknappen een reden zijn om met de vriendschap te stoppen.

Zoveel mensen, zoveel wensen.

Kortom, je weet nu nog niets en mocht je met die situatie te maken hebben en je degene zijn die verlaten is, zou ik het de persoon zelf vragen. Vanaf hier kan ik niet in zijn/haar hoofd kijken.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding