Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat is de naam van deze honden(kleren)winkel van hondenwinnaar Engelse Bulldog Max?

Een paar jaar geleden was er op televisie (Belgische televisie, ik weet niet of de Nederlandse dit ook had) een programma waar eigenaar en hond konden meedoen. Ik ben de naam vergeten. De winnaar was een Engelse Bulldog genaamd Max. De eigenaar van Max heeft met de prijs een winkel opengedaan voor honden. Je kunt er kleertjes vinden voor je hond. Max loopt rond in de winkel samen met twee andere Engelse Bulldogs die zijn baasje gekocht heeft om hem gezelschap te houden. Ik vind deze winkel nergens meer op internet. En ik vroeg me af, bestaat deze winkel eigelijk nog wel?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Overig
1.6K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Het programma was Superhond 2007. Max leeft inmiddels niet meer, bij hem was kanker geconstateerd. De winkel van de winnares (Heidi Swerts) is te vinden in Sint-Truiden, alleen is het maar de vraag of de winkel nog bestaat, hiervoor zul je zelf verder moeten speuren. De website van de winkel is in ieder geval niet meer actief. Succes verder;)

Toegevoegd na 2 minuten:
Heb nog even verder gezocht, maar de winkel bestaat niet meer. Ze houdt zich nu (nuttig) bezig met de opvang van honden, is het laatste bericht van haar.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding