Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waarom willen sommige mensen de duivel vereren?

De duivel is juist de probleem veroorzaker waarom bestaat de illuminatie dan? Wat bereiken ze er mee?

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
774

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Dat vraag ik mijzelf ook af.
Ik weet het niet zeker, maar volgens mij heeft het vooral met macht te maken. Het is een soort van geheime club, die heel veel macht heeft. Zo heeft het enorm veel invloed op populaire (pop)muziek. Kijk bijvoorbeeld eens naar de videoclips van Lady Gaga. Ze bereiken er dus een gevoel van macht mee denk ik. Het is hetzelfde als bepaalde moordenaars. Waarom zou je mensen vermoorden? Sommige moordenaars doen dat, omdat ze zo een bepaalde macht hebben over andermans leven.

Daarnaast zullen er denk ik mensen zijn die het interessant vinden en zich tot het 'duistere' voelen aangetrokken. En ik denk dat er ook aardig wat mensen zijn die het eigenlijk niet meer willen, maar die gewoon niet kunnen stoppen (aangezien de illuminatie zoveel macht heeft, en dus ook in principe de macht over haar leden heeft. Het schijnt dat er aardig wat mensen vermoord zijn, die nummers hebben uitgebracht waarin zij negatief over de illuminatie spraken.. Maargoed, de vraag is natuurlijk in hoeverre dat allemaal waar is)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding