Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe verwijder ik Cilit Bang-aanslag van mijn RVS kookplaat?

Cilit Bang wilden we laten inwerken, maar ik ben het vergeten te verwijderen. Nu lelijke plekken die er niet uit willen.

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
2.3K
Erna55
9 jaar geleden
Was het niet Cilit Bang : en uw vlek is meteen weg? ? Wanneer je op de verpakking kijkt, staat daar vast een contact-adres of tel.nr. Ik zou ze bellen of mailen. Succes
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Cillit bang ; en uw dure aanrecht / wasbak / kookplaat / koelkast is meteen levenslang verpest....dat is mijn ervaring (en niet alleen de mijne).
Klachten indienen schijnt helaas geen enkel effect te hebben, al kun je het allicht proberen.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Niet, helaas. Cillit Bang beschadigd RVS voor eeuwig en altijd. En daar hoeft het niet eens lang voor in te trekken.
In het huis waar we vijf jaar geleden zijn komen wonen is de vorige bewoner helaas ook met die rommel in de weer geweest op de kookplaat, en vijf jaar poetsen heeft nog geen enkel resultaat opgeleverd, helaas.

Wat je eventueel kunt proberen is het gehele oppervlak polijsten met bijvoorbeeld een polijstpasta of een speciale RVS-reiniger. Maar als de vlek ernstig genoeg is - zoals bij mij - zal dat niet baten. Zelfs geen beetje. Het is feitelijk de dood voor je RVS. (En niet alleen je RVS blijkt uit de vele klachten over dit product).

Overigens overkomt dit echt HEEL veel mensen ; feitelijk zou er een overduidelijke waarschuwing op de fles moeten staan, of nog liever dat het spul totaal ongeschikt is voor het reinigen van RVS. Helaas beschouwen ze zichzelf graag als uitstekende alles-ontvetter en reageren niet op deze al zeer vaak geuite klacht. Jammer, want het is een duur en totaal ongeschikt middel terwijl er uitstekende, beduidend betaalbaardere alternatieven zijn.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding