Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat zijn de gemiddelde kosten voor verhuizen ?

Geen grote zware meubels, geen kasten, apparatuur of iets dergelijks.

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Wonen
890

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (4)

Dus dan zou je nog een nieuwe vloer willen verven of behangen als ik het zo lees wat je niet wilt.. Je kan eens kijken op een bouwmarkt site wat je wilt en daar een berekening van maken.
Zo bepalen zonder dat je weet hoeveel je nodig hebt is moeilijk. Succes
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Als je het door een verhuis bedrijf wilt laten dan kan je vragen of ze thuis komen en een offerte (kosteloos) voor je maken. Als je het zelf gaat doen dan heb je eigenlijk alleen de kosten van een bus/wagen huren. En een hapje chinees of pizza na afloop voor de eventuele helpers.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Veel verhuizers hebben een rekentool op hun site staan (deze bv http://www.verhuizen.nl/Bereken-de-grootte-van-uw-inboedel.aspx). Hier kan je aangeven wat je allemaal hebt en krijg je een redelijke inschatting van de kosten.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Ik ken iemand die was 1400 kwijt voor een gehele verhuizing. Dit was met een verhuisbedrijf incl. takel (of hoe je dat noemt) die alles naar boven takelde.
Huur je een boedelbak, en daar kan erg veel in, dan ben je nog geen 100,00 kwijt. Dan moet je nog wel wat sterke mannen en vrouwen hebben die je helpen en lekkere broodjes. ;-)
Ook kan je op marktplaats zien bij 'diensten'. Daar worden verhuizingen aangeboden voor circa 200,00. Tenminste, 1 jaar geleden was dat zo. Succes ermee!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding