Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waterkit van vloerbedekking komt door mijn stuckwerk en verf wat kan ik hier tegen doen

Heb vloerbedekking gehad aan de muur, nu is dat eraf en is alles gestuckt. Door de stucklaag kwamen al vlekken van de lijm in gesmeerd met isolatie verf maar dit helpt niet. Iemand anders tips?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
1.1K
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Is het stucwerk al wel door en door droog?

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Zolang de stuclaag niet helemaal droog is, is het normaal dat je er oude details doorheen ziet, wij hebben jaren geleden een bakstenen muur gestuct en tot de stuclaag droog was, zag je de bakstenen erdoor heen, toen het eenmaal droog was, zag je er niets meer van, blijf je het erdoor zien na droging, dan toch degene die de stuclaag aangebracht heeft, erbij halen om het te verbeteren.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Ieder vakbekwame stucadoor weet dat waterkit, of anderzins watergedragen lijmen en kitten door de stuclaag schijnen of zelfs zich in de stuclaag mengen wanneer de de laag niet isoleert, verwijderd of voorstrijkt.
Alsnog voorstrijken/isoleren waarna nog een stuclaag wordt aangebracht is warschijnlijk de minst kostbare en waarschijnlijk best werkzame oplossing is,
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding