Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Welke gevolgen kan het voor mij hebben als iemand mijn adres als factuuradres opgeeft voor een abonnement?

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
673

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Dat jij de rekening krijgt. En wellicht ook zult moeten betalen. Ook als diegene het niet met jou verrekend. Staat zijn eigen naam er duidelijk op, en zijn zijn eigen gegevens ook bekend als 'leveradres' voor het abonnement, dan is er wellicht een uitweg, maar de rekening zal hoe dan ook op jou deurmat vallen. Even goed uitzoeken dus waarom de factuur niet naar zijn of haar eigen adres gestuurd kan worden, en of er sprake kan zijn van misbruik van jou vertrouwen (wat niet per se noodzakelijk is, hoor, maar je stelt de vraag neem ik aan niet voor niets......
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Mijn zoon leeft bij zijn vader en heeft in het verleden al vaker problemen gehad met rekeningen van abonnementen. Hij vraagt het mij omdat hij dan 10 euro korting kan krijgen op het abonnement. Ik heb zo mijn twijfels wat de gevolgen voor mij kunnen zijn. Mede gezien ik een uitkering heb.
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Om wat voor abonnement gaat het dan ? Een tijdschrift dat je zo weer op kunt zeggen? Of een mobiele telefoon ? (Want in dat laatste geval zou hij bij mij mooi van de bok kunnen dromen, maar ging het feest niet door. Er komen namelijk ook nog wel eens kosten BIJ, en de telefoon gaat lang niet altijd het hele contract mee, waarop eigenaars hun abonnementen neigen te ' vergeten' . Een van de hoofdoorzaken van schulden tegenwoordig).
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Als je goed wil doen, geef hem dat tientje en voorkom mogelijk heel veel ellnde achteraf!
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Precies. Laat hem zijn eigen schulden maar op zijn eigen naam maken - of van de ouder bij wie hij woont. Maar die zal al wel voor de eer bedankt hebben of het zelfs verboden hebben.

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding