Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Ik heb een nieuwe versie van Internet Explorer, maar ik wil graag de oude versie installeren maar dat lukt niet. Hoe doe ik dat?

Ik moet vaak op school opdrachten doen op de laptop, en ik heb een nieuwere versie van Internet Explorer op mijn laptop staan, en als ik bijvoorbeeld internet dan opstart, duurt dat erg lang voordat die helemaal geladen is. Dat komt niet door het internet, het internet is dan snel genoeg. De nieuwere versie is denk ik te groot voor mijn laptop denk ik, ik heb hem gedownload omdat werd gezegd dat hij je internet zou versnellen dus heb ik dat gedaan.. maar, ik heb dus oudere versies geprobeerd te downloaden maar er werd gezegd dat er al een nieuwe versie op mijn laptop stond dus ik kon hem ook niet installeren. Hoe zou ik toch een oudere versie van Internet Explorer kunnen downloaden en installeren?

Toegevoegd na 19 minuten:
Sorry, vergeten er bij te zetten. Ik gebruik zelf Google Chrome, vind ik zelf het beste browser dat er is. Maar, die websites en dingen die we gebruiken op school werken niet op Google Chrome, alleen op Internet Explorer, dus ik kan helaas geen GC gebruiken.

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Software
4.5K
capthavoc
12 jaar geleden
op zich de beste tip ! google chrome is perfect

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

ik denk dat de tool op deze pagina wel helpt
succes
(Lees meer...)
capthavoc
12 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Ik ken het iet. Maar wel even, klik niet op de download knop bovenaan. Trapte ik bijna in ;)
Onderaan staat de link
+1 voor jou
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Het hielp, super bedankt!

Andere antwoorden (3)

Afhankelijk van de Windowsversie kun je gewoon IE8/9 onder software/programma's in het systeembeheer verwijderen. Dan krijg je de oude browser (IE6?) weer terug. Je kunt ook Chrome browser installeren; die is in veel gevallen ook sneller. https://www.google.com/chrome/index.html?hl=nl&brand=CHMA&utm_campaign=de&utm_source=de-ha-emea-de-bk&utm_medium=ha

Toegevoegd na 1 uur:
Je zou ook een portable versie van IE6 kunnen gebruiken. Of van Firefox of wat eventueel wel werkt, zonder dit eerst te moeten installeren. Een portable applicatie is meestal 1 enkele .exe of alle bestanden in 1 map, die je dan zo van stick kan gebruiken.

Bijvoorbeeld hier staan er een aantal:
http://www.filecrop.com/Internet-Explorer-6-Portable.html

Toegevoegd na 1 uur:
Als je via Rapidshare download en je hebt geen account: gewoon geduldig de langzame download nemen en de code intoetsen. NIET de babylon on andere toolbars, PC-checkers etc downloaden/installeren. Enkel de IE6 portable. Ca. 76MB groot.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Het is geen antwoord op je vraag, maar neem toch google chrome. Is klein en supersnel. Als je een oude ie wilt installeren moet je eerst de huidige versie verwijderen. Anders lukt het niet. Dit is wel een antwoord op je vraag.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Tuurlijk kan dit. Toch beveel ik je om met school te werken een ander browser aan, namelijk Google Chrome. Snel en effectief. Maar terug op je vraag, hier kun je de browsers downloaden.

Voor Internet Explorer:
http://www.oldversion.com/Internet-Explorer.html
Hier kun je Internet Explorer 1 t/m 9 vinden. Ik raad 7 of 8 aan.

Google Chrome (Aanrader!)
http://www.google.co.jp/chrome/?hl=nl

En eventueel kan ook nog Firefox:
http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
Deze is ook nog beter dan internet Explorer.

Andere browser zoals Safari En Opera zijn niet aan te raden voor school

Ik hoop je genoeg geholpen te hebben.
Zo niet, laat dan een reactie achter

Met vriendelijke groet,
Gavin van Elleswijk
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding