Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Je kan je gratin zeer zeker op voorhand klaarmaken.
Dit is een aardappelbereiding die zelfs gerust in grote hoeveelheden kan bereidt worden en dat in aparte porties weer kan verhit en gegratineerd worden.
Aan de smaak zal dit niks afdoen, je moet alleen niet verwachten dat je je gratin een week in de koelkast kan houden zonder kans op bederf daar deze bereiding vol melk en room zit.
Dus je kan je gratin gerust een dag op voorhand klaarmaken en de dag van je dineetje weer in de oven zetten en als hij dan weer goed door en door verhit is overstrooien met kaas en lekker goudgeel laten gratineren.
Geniet van je gratin en smakelijk.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
dankjewel

Andere antwoorden (1)

Je kunt de pms. dauphine zeker een paar uur van te voren klaarmaken en bewaren op een met wat bloem bestrooide bakplaat, en afgedekt wegzetten op een koele plaats. Je kunt ze ook invriezen maar dan gaat een weinig van de fijne smaak verloren.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding