Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Welke druivensap is zoet in plaats van zuur?

Ik zoek het pak druivensap (winkel, merk...?) wat ZOET is. Ik vind veel druivensappen ontzettend zuur. Weet iemand een merk/pak wat echt zoet is?

Toegevoegd na 43 seconden:
Blauwe druivensap, zoek ik specifiek.

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
in: Dranken
1.4K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Op http://www.fruitbomen.net/druivelaar/ heb ik gezocht naar zoete blauwe druiven, en dat levert twaalf soorten. De beschrijvingen lezend kom ik tot de conclusie dat voor sap de volgende het meest geschikt zijn: Black Alicante, Boskoop Glory, Eddy's Blue Wonder, en Frankenthaler. Vervolgens ben ik op die soorten gaan googelen of daar pakken sap van te koop zijn.

Bij de biologisch dynamische druivenkwekerij Nieuw Tuinzight in Den Hoorn kan je potten puur sap kopen, die zijn gemaakt naar grootmoeders recept. Heerlijk friszoete smaak, zonder toevoegingen en zonder geur-, kleur- en smaakstoffen.

Dat is het enige resultaat van mijn zoektocht. Het beste zou je zelf zoete blauwe druiven kunnen kopen om daar sap van te maken.

Verder als tip: zoet het sap uit een pak dat jij zuur vindt met appeldiksap.
(Lees meer...)
Amadea
9 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Een plus voor je speurwerk en de duidelijke manier waarop je beschrijft wat je gedaan hebt en hoe.

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding