Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Muziek op LG-Mobiel zetten

Ik heb onlangs een LG KF600 gekocht. Hierbij was onder andere een kabel geleverd en ook een CD. Ik wil graag muziek op deze mobiel zetten, maar ik kom er niet uit met de CD. Heeft iemand wellicht ervaring hiermee? Alvast bedankt!

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
in: Telefoons
1.7K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Nou kijk. Als je zeg maar dat je de kabel die prik je met de goede kant in de telefoon en ook met de goede kant in de computert. Als je namelijk nasdersom doet dan het past natuurlijk niet.
Nou. En dan doet gewoon de winders verkennert het die gaat dan geopend en dan kan je met dat je op de liedje klikt en dan slepen naar de telefoon dat je het eropzet.
Wat dan wel soms dat het helpt is dat je een geheugensteun erin doet, want daar past dan meer op. Het gekke is wel dat wat erin moet dat is de minigeheugensteun, maar die is wel klein, maar dat er wel veel oppast.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Op dat liedje klikt? Welk liedje? Als ik bij Youtube op een liedje klik staat ie niet meteen op mijn mobiel hoor...
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Ja kijk. Als je de liedje op de telefoon wil doen dan moettei eerst op je computer staan. dus je zoek de liedje op de computer, en dan doe je dat je hem sleep met de muisknop naar de ikoon van de telefoon. En dat ikoon, dat is als je de telefoon met de kabel goed aan de computer gekombineert.
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Hoe zet ik dan een liedje op mijn mobiel?
Ik weet niet of je erg goed engels kunt, of of dit werkt. Maar als je dit filmpje even bekijkt, misschien weet je dan iets meer?
http://www.youtube.com/watch?v=6cO0EQ0Xavc
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding