Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoeveel telefoonnummers kun je op SIM-kaart opslaan

ik weet dat dit netwerk afhankelijk is en dat er in het verleden 16k en 32k kaartjes waren, maar hoe ver zijn ze tegenwoordig.

(ik weet dat het telefoongeheugen genoeg ruimte heeft, maar ik gebruik met opzet het SIM geheugen voor het geval mijn toestel overlijdt.)

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
in: Telefoons
10.1K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Natuurlijk afhankelijk van hoeveel informatie je bij het nummer opslaat..

Simkaart: Geheugen, capaciteit en overige kenmerken

* De simkaart is te beveiligen tegen misbruik door middel van het instellen van een pincode.
* Het geheugen van de simkaart is 32 Kb.
* Het aantal 06-nummers dat u kunt opslaan is 200.
* Het maximale aantal tekens per 06-nummer/naam: 30 (afhankelijk van uw toestel kunt u maximaal 12, 16 of 30 tekens invoeren).

Toegevoegd na 54 minuten:
Samsung heeft nu een simkaart gepresenteerd, de zogenaamde S-SIM, waarop maarliefst 1 GB geheugen aanwezig is. Het kaartje houdt zich aan alle standaarden voor simkaarten, en heeft ook dezelfde afmetingen.

De extra grote capaciteit is mogelijk door de simkaart van flashgeheugen te voorzien. Meerdere fabrikanten ontwikkelen dit soort simkaarten. De nieuwe simkaart van Samsung met 1 GB geheugen is echter uniek door zijn grote omvang. Dankzij zo'n grote capaciteit simkaart is een apart geheugenslot minder noodzakelijk. Samsung demonstreert de simkaart tijdens Cartes 2006, een speciale beurs over geheugen- en identiteitskaarten.

http://www.telecomwereld.nl/n0001493.htm
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding