Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe vind ik de eigenaar van een gevonden iPhone 4s terug?

Op een internationaal feest kreeg ik een iPhone 4(s?) van iemand in mijn handen gedrukt die hij had gevonden. Ik ben nu op zoek naar de eigenaar van deze telefoon. De eigenaar van de telefoon is zeer waarschijnlijk een Schot.

Mijn vraag is, hoe kan ik de eigenaar terug vinden? Er zit geen sim-kaart in de telefoon en er staat ook een slotcode op, dus ik kan niet bij zijn contacten of eventueel zijn facebook.

Is het mogelijk heb op een andere manier te vinden? Connecten met iTunes bijvoorbeeld? Ik heb al een aantal keer zijn pin code geprobeerd te raden (standaard codes zoals 0000 etc.), maar dit is niet gelukt.

Er mee naar de politie gaan is ook geen optie omdat ik heb gehoord dat zij hier vrij weinig mee doen. Ik wil het liefst de eigenaar zelf opsporen.

Welke opties heb ik nog? Of kan ik de iPhone net zo goed weg gooien? (Ik heb er zelf namelijk ook niks aan als ik er niet in kan)

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
in: Telefoons
701

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Bel even met apple, zij kunnen aan de hand van het toestel nummer zien wie er aan gekoppelt is en email sturen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding