Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Mijn iPhone4 doet raar. Hoe kan dat??

Hallo, uit het niets doet mijn IPhone 4 het niet meer. Het is een Iphone 4 dus geen 4s. Het probleem is dat hij op het Apple teken blijft staan. Ik dacht eraan om de accu te laten vervangen want de accu deed het zoiets niet zo goed (gaat snel leeg). Hij is bijna nooit gavallen en heeft nooit waterschade gehad. Ik leg het wel ff hier onder uitgebreid uit: Hij doet alleen wanneer hij aan de oplader zit of aan de laptop, maar gaat gelijk over op het Apple teken en even later gaat hij weer uit op zwart beeld en gaat weer aan met het Apple teken in beeld en gaat weer uit enz. Ik heb een klein budget van 50 euro voor iPhone-noodzaken liggen. Zou ik daar ongeveer genoeg aan hebben om mijn oude vertrouwde iPhone weer te maken (ik kan zelf wel de accu vervangen of andere onderdelen erin zetten). Ik zou zelf het probleem niet weten (nou ja alleen de accu...) maar kan zelf niet naar een winkel gaan wegens school en ik kan de mensen aan de toonbank nooi goed het probleem uitleggen en dan ben ik bang dat ik zo'n 100 tot 200 euro kwijt ben. Nou ja ik weet niet meer te beschrijven. Als je nog meer dingen moet weten over de iPhone, laat het dan a.u.b achter in de reacties of mail mij naar: gamenmetkatten@gmail.com (ik denk dat de reacties makkelijker zijn want dan ben je er al direct)

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
in: Telefoons
757
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Hoe het kan? Maar hoe zou je het budget neutraal misschien kunnen fixen . A de harde reset . Dus uit zetten met de twee knoppen tegelijk ingedrukt houden ruim 20 tellen . Dan weer starten . Nee :( dan ja maak eerst een Back-up , zet m terug naar fabriek's in stellingen en dan op nieuw synchroniseren . Nee :(. Ga nr een reparateur . Oja gebruik eens een andere oplader ! Er kan daar ook een storing in zitten .

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Hey! Ik heb dit vroeger ook eens gehad, ik ben toen naar Iphoneworld gegaan voor een algemene check. Het bleek toen een software fout te zijn. Misschien ook handig voor jou. http://www.iphoneworld.nl/iphone-4-reparatie-tarieven en dan onderzoek iphone 4
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding