Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoeveel kost een nieuw scherm iphone 5 bij de iCentre?

Ik wil mijn scherm alleen laten maken bij een premium reseller, aangezien ik al negatieve ervaringen heb van andere partijen. Nu dacht ik, ik maak mooi gebruik van de 1 dag reparatieservice van Apple zelf. Maar hiervoor moet je persee een creditcard hebben

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
in: Telefoons
848
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Volgens mij wordt je toestel niet gerepareerd maar kan je tegen betaling gebruik maken van een unit swap, uit me hoofd betaal je €250 voor een nieuwe iphone als jij je oude inlevert. En anders kijk je bij Dynarepair ik heb goede ervaringen met ze.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Ik heb niet heel veel ervaring met Apple. Maar als je dat bij iCentre laat doen, wat een goede keuze is omdat daar mensen zijn met ervaring, denk ik wel dat je heel wat meer geld kwijt bent dan dat je het scherm va internet besteld en het er zelf in zit.

Maar ik zou even naar iCentre gaan en daar even bespreken wat de beste oplossing is, want het hangt er ook van af hoe groot de beschadiging/barst aan het scherm is.

Het hangt er ook van af wat jij zelf de beste oplossing vind, en het hangt van je budget af.


Mijn advies is dus om even naar iCentre te gaan en daar even bespreken wat de beste oplossing is.

Ik hoop dat je wat aan mijn antwoord hebt gehad, ondanks dat ik niks weet van Apple en zijn telefoons.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding