Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een smartphone. en waarom is er zo'n ontzettend prijsverschil tussen verschillende modellen?

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
in: Telefoons
776

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (3)

T prijsverschil zit m in beeldkwaliteit, geluidskwaliteit en snelheid, en daarop moet je ook gaan letten ;). koop geen mooi en slecht model, maar een gewoontjes en goed (of mooi en goed natuurlijk)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Je moet op de prijs letten.
en of het mens die het verkoopt betrouwbaar is.
(Als je wilt weten hoe je weet of het mens die het verkoopt betrouwbaar is stuur dan even een prive-bericht)

en de 2de vraag is het antwoord het volgende.
- de 1 kan meer dan de ander.
- sommige smartphones zijn naamaak (vaak bij iphone 4)
- bij sommige betaal je extra voor het merk. (bijv: apple)

LET OP:
Als iets heel goedkoop is
bijv: een iphone4 voor €129,-
is de gebruiker niet niet betrouwbaar.
of het is naamaak
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Het is allemaal echt niet zo ingewikkeld, het enige probleem is dat we allemaal voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten (en dan gaat het bekende gezegde op "goedkoop is duurkoop"). Ga voor informatie naar een erkend adres en laat je op een door de weekse dag (niet op zaterdag) eens goed voorlichten. Laat deze informatie eens een paar dagen rusten, google eens wat op internet en ga dan nogmaals naar een erkend adres, waar je dan iets meer tegengas aan de verkoper kunt geven en weer wat meer info krijgt. Uiteindelijk zul je niet meer bij anderen te raden hoeven gaan, maar ZELF een weloverwogen keuze kunnen maken.

Kijk, je kunt natuurlijk (met dat voormelde dubbeltje) naar Beverwijk rijden (zwarte markt) en daar je inkopen gaan doen, maar dan is de kans zeer groot dat je echt bedonderd wordt, maar dan zeg ik altijd "eigen schuld, dikke bult".
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding