Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (2)

Muziekbestanden kan je vanaf de computer gewoon naar de sd-kaart kopieren als er een SD-kaart ingang op zit.
Anders zal je een SD naar USB adapter moeten aanschaffen.
Er staat een voorbeeld in de 2e link.

Als je naar je muziekbestanden wilt luisteren op je Nintendo DSi, moet je de nummers die je wilt afspelen kopiëren naar een compatibele SD-kaart of SDHC-kaart.

Sommige nummers kun je niet afspelen op de Nintendo DSi, bijvoorbeeld nummers die zijn beschermd door kopieerrechten. De Nintendo DSi is compatibel met AAC-audiobestanden met de extensie .m4a, .mp4, of .3gp.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Om muziek op je DSi af te spelen heb je feitelijk een flashkaart nodig,met daarop de nodige software,deze software is gratis te downloaden en meer gekend onder de naam Moonshell,Moonshell is gratis homebrew die je toelaat,muziek af te spelen op je console,maar die foto weergave en filmweergave ondersteunt.Dus concreet heb je nodig een flashkaart,een micro SD kaart en de software.De meeste fabrikanten van flashkaarten integreren reeds de Moonshell aplicatie in hun software.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding