Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe zorg ik er voor dat mijn smartphone meer geheugen kan krijgen?

Hallo,
Ik heb een LG l70 en ik heb onvoldoende opslagcapaciteit krijg ik telkens in beeld. Hoe kan ik dit geheugen uitbreiden? Kan dit met een SD-kaart of hoe zit dit?

Mvg, Timo

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
948
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Is de telefoon standaard of heeft hij Root toegang?

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Wat bij mij altijd help is het handmatig opschonen van je telefoon.
Gewoon aan een pc koppelen en verwijderen wat je overbodig vind aan bestanden. Vaak zijn dit bestanden die je dacht al verwijderd te hebben; bijvoorbeeld restanten van een app.

Toegevoegd na 42 seconden:
*helpt*

Toegevoegd na 10 minuten:
Ik kreeg namelijk ook vaak de melding dat ik te weinig geheugen zou hebben; terwijl mn telefoon nog ruim voldoende had..
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Je kunt hem inderdaad uitbreiden met een micro sd-kaart en de apps waarmee dat kan zoveel mogelijk op de sd-kaart zetten waardoor er op het interne opslag weer ruimte vrij komt.

Als je er een micro sd-kaart inzet wil ik je adviseren om de app "cleanmaster" op je telefoon te installeren vanuit de Google playstore want die geeft aan welke apps verplaatsbaar zijn automatisch om ruimte vrij te maken. Dat is wel makkelijk.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding