Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Even een echte iphone 4 genomen en een neppe iphone 4..

De echte iphone 4 beschikt over (even ervan uitgaan) goede kwaliteit componenten / materialen, ook hoge kwaliteit hardware van binnen.
Veelal zijn de processors (CPU'S) van echte smartphones sneller, of ook hogere kwaliteit.

De touchscreen ( als het erop zit), is bij echte meestal ook gevoeliger, betere aanraak gevoeligheid e.d.

Wat ook vooral iets is.. op een echte iphone 4 staat ''Apple'' of ''Iphone'', op een neppe iphone, staat wellicht ''Sciphone'' ''I-Phone''. O.i.d. Of juist niks.:)

een neppe iphone 4, heeft dus geen echt apple merk ( of als die het wel heeft is dit in strijd met de copyright wet aangezien apple copyright erop heeft, weet niet of het ook daadwerkelijk om de copyright wet gaat, maar wel om merknamen e.d).

Verder zit in een neppe iphone 4 waarschijnlijk ook slechtere / goedkope chinese componenten die niet gekeurd zijn door Apple zelf.

Verder draait er op een neppe iphone 4 meestal windows, en geen OS van apple.

Hierbij vergelijk ik een apple iphone 4 van 750 á 1200 euro even met een neppe namaak van 60 euro (oid).

Meestal zijn die neppe iphone 4 's beter te gebruiken als mp3 speler, als dat er wel soepel op loopt.:)

Toegevoegd na 1 minuut:
Trouwens, mocht de neppe iphone 4 uit china komen, daar liggen de arbeidskosten laag, en aan mensenrechten is er ook nog wat te verbeteren..
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Plusje voor je mooie antwoord! Heb ik me daar even geluk als bezitter van een neppe :-)
die ook nog eens alle Android snapt :-)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Ik weet het niet, maar het zou mij absoluut niet verbazen als de org. iphone ook "made in china" zou zijn! Vandaag de dag komt 80% van alle elektronica uit die streek vandaan.
Je hebt helemaal gelijk om het punt "mensenrechten" aan te voeren, maar mijn ervaring is dat als de prijs zo maar 20% (of meer) goedkoper is, de gemiddelde europeaan daar in minder dan 2 seconde overheen stapt en alleen nog maar aan zijn portemonnee denkt................
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
@ heidi78 mag ik weten wat voor mobiel je hebt? Er zijn namelijk ook goede namaak telefoons en als ze aan je eisen voldoen is er niks mis mee:) @paulgonsalves Inderdaad, heel veel electronica compenenten komen uit China, massaproductie door machines en deels mensenhanden volgensmij.:) Maar de componenten in een echte iphone worden gekeurd door Apple naar mijn weten, ze zoeken i.i.g wel ''betere'' componenten uit volgensmij. Echter zit er ook weer een verschil tussen nep iphone van 60 en 300 euro.. Groetjes en fijne dag;)

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding