Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

camera zegt dat de betterijen leegzijn maar ik heb ze een hele dag opgeladen wat nu?

ik heb een hp photosmart 715 in de kast gevonden, ik heb er volle batterijen in gedaan en als ik heb aan zet gaat die na 10 sec. piepen en gaat die uit en staat er dat de batterijen leeg zijn, weet iemand wat er aan de hand is?

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
in: Camera's
939
bamibal
9 jaar geleden
Misschien zijn de batterijen aan hun eind. Heb je nog andere?
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
de batterijen doen het nog gewoon in andere apparaten...

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Probeer eens met nieuwe, niet-oplaadbare batterijen.
De oudere Photosmart camera's werken niet altijd goed met oplaadbare batterijen omdat de spanning van deze batterijen lager is, namelijk 1,2 Volt ipv 1,5 Volt.

Als dat ook niet werkt kijk dan nog eens goed naar de batterij contacten in de camera. Grote kans dat deze na een tijdje zijn gaan oxideren, meestal zie je dan een groen of bruin laagje erop zitten. Met een wattenstaafje kun je er vaak wel bijkomen.

Succes! En laat even weten of het geholpen heeft.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
dit heeft inderdaad geholpen ,toen we het bij een andere camera ook hadden waar al niet oplaadbare batterijen inzaten kwam ik erachter dat het bij deze ook zou zijn

Andere antwoorden (2)

Of de batterijen zijn oud en op, of je oplader werkt niet voldoende meer.

In deze situatie kan ik mij niet viorstellen dat het aan je camera ligt.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Pak het wetenschappelijk aan: koop of leen een setje geschikte batterijen om uit te sluiten dat het aan je camera ligt. (Al ben ik het eens met reacties hierboven dat dat niet waarschijnlijk is). Waarschijnlijk zijn een of meer batterijen uitgeput. Dat ze in andere apparaten nog wel functioneren zegt niet zoveel, die trekken misschien minder stroom.
Ik had hetzelfde probleem en heb een batterijtester gekocht. Dat kost wat, maar heeft me ook wat opgeleverd, omdat ik erachter kwam dat slechts enkele exemplaren van mijn oplaadbare batterijen niet meer deugden en de rest wel.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding