Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Ik zou graag de sims 3 en uitbreidingspakketten 2de hands willen kopen maar kan ik dit installeren op mijn laptop?

Ik had de sims 4 gekocht en dit was een grote teleurstelling. Ik wil nu de sims 3 overkopen van iemand met verschillende uitbreidingspakketten maar ik vroeg me af of ik dit ga kunnen installeren op mijn laptop (Windows 8)?

Toegevoegd na 49 seconden:
Zonder het account van iemand anders te moeten gebruiken zoals bij sims 4?

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
2K
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
ja het kan maar het ligt er alsnog wel aan welke specificaties groeten
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Kan je geen nieuw account aanmaken voor de Sims 4? En dan daarmee spelen? Of je het kan spelen ligt inderdaad aan je specificaties van je laptop.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Ja dit kan gewoon. als je het spel installeerd gebruik je hiervoor de code die wordt meegeleverd. waarschijnlijk heb je nog wel een EA (origin) account nodig. Ik zou even aan die persoon vragen, als ik jou was, of die persoon het spel opstart normaal of via een game launcher zoals Origin, Steam of Uplay. Als dit laatste het geval is, is de code (activatie code) gekoppeld aan het account van de vorige eigenaar en zal je alsnog het spel moeten kopen. als er gewoon een inlog komt (sims 3 kan ook offline gespeeld worden) dan zie ik geen probleem. Ik heb namelijk de sims 3 ook van een ander iemand gekregen die het niet meer speelde, en ik kan gewoon inloggen en alles. tenzij Origin dit heeft aangepast kan het dus.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding